Львівське сміття знов будуть возити у Стрий та Буськ, за це виконавчий комітет заплатить більше мільйона гривень.

Про це пише Львівський портал.

Так, стало відомо, що виконавчий комітет міськради Львова погодив виділення двом містам області понад 1,2 млн грн субвенції за те, що вони приймають львівське сміття. Всі кошти скерують як субвенцію на соціально-економічний розвиток їхніх територій.

сміттєвоз, скріншот
сміттєвоз, скріншот
скриншот, ютуб


Варто зазначити, що Стрийській міській раді дадуть 720 285 грн, а Буській міськраді – 544 240 грн. Перерахунком коштів має зайнятися департамент із питань поводження з відходами міськради Львова.

Зазначимо, що в серпні мерія Львова вже перераховувала понад 1 млн грн Стрию і Буську за прийом сміття.

А торік влітку міськрада Львова вирішила відшкодовувати перевізникам додаткові витрати за вивіз сміття. На такі компенсації щороку потрібно 300 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.