У Львові в одному з багатоповерхових будинків вже кілька днів з-під крана тече руда вода.

Про це у спільноті "Варта-1" написав львів'янин Максим Фігор.

У Львові із кранів містян потекла руда вода, якою огидно навіть руки мити, а не те, що готувати на ній їжу чи прати одяг. На знімках, які опублікували містяни чітко видно, як з крана у ванній тече брудна вода коричневого кольору, якою просто неможливо користуватися.

Скріншот


"Вода на Шафарика!!!!!!! За що ми платимо????", - написав львів'янин Максим Фігор.

Як зазначають львів'яни, у Львівводоканалі не поспішають усувати цю проблему, а від комунальників вони постійно чують відмовки. Львів'яни сподіваються, що комунальні служби виправлять ці неполадки у найкоротші терміни.

Скріншот

Відео можна переглянути тут.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів.

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.