В понеділок, 14 вересня, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася моторошна ДТП: водій не упорався з керуванням і протаранив двох комунальників, що ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці встановили, що 51-річний львів’янин, що керував ГАЗеллю, виїхав на узбіччя і протаранив двох працівників дорожньо-будівельної компанії. 26-річний мешканець Самбора від отриманих травм помер на місці, його 45-річного колегу рятують медики.

Водія затримали, проти нього відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до восьми років позбавлення волі. Про причини втрати керування наразі нічого не відомо.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві проходять лікування три курсантки, на яких наїхав п'яний майор. Батьки дівчат розповіли, що ампутовані кінцівки у їхніх дочок - не просто від того, що майор наїхав на них, а від того, що він кілька разів переїхав дівчат, намагаючись виїхати з місця події.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Києвом виявили 12-річного водія на Ланосі. Він катав своїх друзів. Автор запису Сергій Гусак розповідає, що брав участь у веломарафоні і якраз зупинився перекусити, коли помітив юного "Шумахера".

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові в п'ятницю, 21 серпня, на території однієї з парковок на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 10-річну дитину. Аварія сталася приблизно о 15: 20.