З нагоди професійного свята представники командування Об’єднаних сил та Сухопутних військ Збройних Сил України у зоні ООС нагородили воїнів-танкістів.

Про це інформує пресцентр ООС.

Так, стало відомо, що у неділю, 13 вересня, нагородили воїнів танкової бригади, особовий склад якої виконує бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Фото: пресцентр ООС


Начальник штабу – перший заступник Командувача об’єднаних сил генерал-майор Володимир Кидонь від імені Командувача об’єднаних сил вручив військовослужбовцям бригади відомчі відзнаки Міністерства оборони, Генерального штабу та Командування Об’єднаних сил.

Відзнаками Сухопутних військ танкістів нагородив генерал-майор Ігор Танцюра, начальник штабу – заступник Командувача Сухопутних військ.

Фото: пресцентр ООС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще


“ Я переконаний, що і в умовах сьогодення, у разі потреби, ви дасте адекватну та гідну відсіч агресору.

Схиляю голову в пошані перед світлою пам’яттю Героїв, полеглих за волю України…. Пам’ять про мужність, самовіддачу та героїзм танкістів у боях за свободу та територіальну цілісність України житиме у віках!”, - зазначив перший заступник Командувача об’єднаних сил.

Фото: пресцентр ООС

Фото: пресцентр ООС

Фото: пресцентр ООС

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі двоє бійців ЗСУ підірвалися на міні: сапери ДСНС розчистили майже вісім гектарів території

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Донбасі загинув воїн ЗСУ: в ООС прозвітували про численні обстріли та загострення ситуації

Також "Знай.ua" писав, Донбас охопила підозріла тиша: ЗСУ не втрачають пильності та готові до миттєвого реагування