Львів'янка поскаржилася на жорстоке поводження пасажирів в одній з маршруток міста.

Про це у спільності Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Лідія Лшак.

Так, львів'янка розповіла, що напередодні їхала з подругою в 46 маршрутці, і її колежанці зробили зауваження щодо маски, до того ж у грубій формі.

маршрутка / скріншот з відео
маршрутка / скріншот з відео


"Пані років 65 :"Вдягни маску на носа"!!!Її маска була одягнена, але трішки приспущена, в маршрутці духота, людей багато, почався словесний конфлікт, хоча, коло неї сидів мужчина взагалі без маски. І тут стає, інший мужик і наносить їй кулаком кілька ударів по голові, вона втрачає свідомість на кілька секунд!!!За що?За те, що вона була у масці, але маска не накрила повністю носа?Що це робиться?Ніхто не захистився, хтось вигукував: "Правильно зробив, треба правильно носити маску, буде їй уроком"!!!",- зазначила жінка.

За словами львів'янки, водій маршрутного таксі ніяк не відреагував на цей інцидент. Лише кілька пасажирів були обурені діями чоловіка.

"Вона в сльозах і в шоковому стані викликала поліцію!В нас такий український менталітет, не розумію. Де мужчини — захисники!!!??? А кривдник сів на своє місце і далі спокійно їхав.Як вже виявилось пізніше у відділку поліції, цей мужчина був у нетверезому стані.Ще й колишній військовослужбовець (авганець), На питання поліцейських: "Вас на службі вчили бити жінок?", на що він відповів"Мене вчили не бити , а вбивати", - підсумувала львів'янка.

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті п'яний байкер "злетів" разом з мотоциклом і опинився під ножем хірурга-дрифт не вдався

Як повідомляє портал «Знай.uа» Масшабна ДТП потрясла Львів - на дорозі не розминулися два автомобілі, тролейбус і велосипедисти, відео

Також Знай.uа писав, що У Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги, - медики і копи розводять руками