У популярному супермаркеті "Сільпо" у Львові покупці виявили огидний "сюрприз": товари в кондитерському відділі не просто прострочені, в них вже зародилося нове життя.

Про це на Facebook-сторінці "Varta 1" написала Tanya Andreeva і прикріпила фотопідтвердження. Жінка зазначила, що "це" - в абсолютно кожній цукерці.

"Прошу не давати мені порад з приводу повернення коштів", - пише жінка, - "Мета поста - попередити людей і зняти з продажу, щоб ніхто цього не наївся".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Бердянську українці потрапили в лікарні прямо з пляжу, де вони придбали варені креветки та інші смаколики. Відразу у п'яти осіб була діагностована галлофілезная інфекція. Розслідування показало, що причиною цього стали варені креветки, які туристи купили у приватного підприємця, і протягом дня їли їх на пекучому сонці.

Також Знай повідомляв, що в Херсоні жінка купила сир з неблагородною цвіллю. Вона повернулася в магазин і спробувала повернути покупку, але їй сказали, що для літа це нормальне явище. Після скандалу жінці повернули гроші, але порушення не визнали.

Нещодавно Знай передавав, що на Львівщині виявили імпортну курку, яка була заражена сальмонельозом. Нещодавно була виявлена партія замороженої курки, яка була експортована з Польщі в країни Євросоюзу і Україну.