У Львові знову почалася сміттєва епоха: на окремих вулицях комунальники тижнями не звільняють баки для відходів.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише місцевий житель під ніком Zinoviy Huzar.

"Львів знову потопає в смітті. Мер Садовий геть самонемічний? Проспект Червоної калини, 39, 49, сміття не вивозять біля тижня часу і періодично ситуація повторюється, поряд дитячий майданчик!", - писати Zinoviy.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік зазначає, що аналогічна ситуація і на вулиці Скрипника 7, площі Липневій, вулиці Дунайській 7, у Стрийському парку та багатьох інших адресах.

Депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.