Депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

За адресою Поповича, 6 знаходиться двоповерховий будинок, який побудували ще в 1860-1870 роках. Представники ОСББ "Грушевський", які орендують цю землю, заявили, що в будинку є сім житлових квартир. Всіх мешканців будинку відселили, оскільки будівля вважається аварійною. В ОСББ хочуть, щоб на місці старого будинку з'явилася п'ятиповерхівка.

Якщо проект таки реалізують, люди переїдуть в новобудову, де вже налічуватиметься 40 квартир, а також підземний паркінг. У міськраді підкреслили, що будинок хоч і побудований в 19 столітті, проте пам'яткою архітектури не є, а значить, його спокійно можна зносити, як і інші старі будинки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.