Дика трагедія сколихнула Рівненщину у суботу, 5 вересня. Жінка, що працює у місцевій школі, розстріляла власну родину - чоловіка и доньку. Чоловік отримав несумісну з життя травму і скоро помер, а 13-річній дівчинці пощастило народитися у сорочці. Наразі життю маленької українки, в яку матір цілилась тричі, нічого не загрожує.

Про це розповів Віталій Бойко - головний лікар Рівненської обласної дитячої лікарні. За його словами, зараз дитину прооперували, її стан оцінюють як стабільний. "Поранення були не проникаючі, загроза життю минула", - сказав Бойко.

Стан горе-матері теж оцінюють як задовільний, її життю нічого не загрожує, підтверджує лікар-нейрохірург центральної міської лікарні Ігор Наумчук.

Наразі основна версія конфлікту, що переріс у стрілянину - сімейна сварка. 45-річний батько разом з дитиною мав летіти до Туреччини на відпочинок саме тієї фатальної ночі. Правоохоронці чекають, допоки викладачка прийдет до тями і зможе розповісти, що сталося у родині.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Трагедія у Рівному. Сьогодні вночі 44-річна Ірина Ігнатюк вбила свого чоловіка, який має будівельний бізнес у Рівному -...

Geplaatst door Вікторія Мамотюк op Zaterdag 5 september 2020

Нагадаємо, постріли у будинку сім’ї жителів Рівненського району пролунали 5 вересня, орієнтовно о четвертій ночі. Від отриманих травм 45-річний чоловік загинув, а 13-річну доньку із множинними проникаючими пораненнями грудної клітки госпіталізували. Причетною до вчинених злочинів виявилася їхня дружина та матір, яка і сама намагалася покінчити життя самогубством.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що у Києві п'яні психи жорстоко побили священика після інсульту: "Бог простить"

Також портал "Знай.uа" писав, що "морквяна" ДТП відібрала життя водіїв: тонни овочів по трасі, розгублені люди бігають в паніці.