В одній із львівських шкіл вибухнув черговий скандал, там дітлахів нагодували котлетами з хробаками.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Олена Шиленко.

Так, львів'яни почали бити на сполох через їжу, яка дають у ліцеї 81 ім. П. Сагайдачного. Нещодавно вони помітили, як діткам, які навчаються у другому класі дали котлети в яких були хробаки.

Фото: Олена Шиленко


"Таку смакоту дають діткам в 2 класі ліцей 81 ім.П.Сагайдачного! От вам і безкоштовне шкільне корисне харчування, як вам смачно....?це замість цибулі? Чи можливо білок!", - сказано у повідомленні.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на таке шкільне меню у коментарях.

Фото: Олена Шиленко


"Воно не безкоштовне. Бюджет оплатив, просто хтось халатно поставився до роботи, або просто вкрав", "Вже хоча б огірок від шкірки очистили. А загалом, сумно", "Наша школа, я в шоці ....Пані Олена, ви молодець , що зайнялись цим питанням!", "З‘ясовуйте із адміністрацією навчального закладу, підприємцем!!!", "Хробак на цьому фото самий симпатичний", "Поміняйте фірму по харчуванню!", "Нічого не доб'єтеся то такий бізнес наших порядних освітян", "Та за таке треба руки повідривати тим хто це робив", "А ви батьки побільше грошей давайте на школи може шашлик будуть давати (вчителям)", - такі коментарі залишили користувачі мережі під фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, скандал через маски в АТБ: у охоронця не вистачило терпіння.

Як повідомляв Знай.uа, дівчина присіла на лавочку і втратила дар мови: шалені монстри в метро мало не згризли бідненьку.

Знай.uа писав, в одному з найпопулярніших ресторанів українців намагалися нагодувати борщем з цвяхами.