На Львівщині померла 19-річна дівчина, яку напередодні доставили до лікарні з діагнозом ботулізм.

Про це повідомляє “ТСН”.

Так, стало відомо, що у п’ятницю, 4 вересня, померла 19-річна Ольга Лох із села Ременів, Кам’янка-Бузького району. Повідомляється, що від 19 серпня та впродовж дев’яти днів лежала у реанімації Пустомитівської центральної районної лікарні з діагнозом ботулізм. 28 серпня її виписали додому, але там їй тало зле, вона скаржилася на сильні болі в животі та слабкість, її тіло почало вкриватися синцями.

У четвер, 3 вересня, Ольгу Лох госпіталізували до обласної клінічної лікарні у Львові, де наступного дня вона померла.

Подруга дівчини розповіла, що за день до погіршення стану здоров'я та їла в’ялену рибу та кальмарів. Протиботулічну сироватку для дівчини везли зі Львова. У реанімації під крапельницями Оля була дев’ять днів. Тоді лікарі розцінювали її стан як стабільно важкий.

Померла 19-річна дівчина з Львівщини, яка хворіла на ботулізм


“Що мені казали купувати з ліків, я то все купувала. Потім всі лікарі в Пустомитах почали від неї відмовлятися, не хотіли вони в Пустомитах її лікувати. Якийсь лікар мене витягнув з реанімації в один день і сказав, що її ніхто не хоче лікувати. А на наступний день Олю виписали. Все. Сказали — все, що ми могли, ми вже зробили. І що я мала робити? Я забрала її додому”, — розповіла мама дівчини Марія Кулина.

За її словами, вже вдома доньці стало гірше, в неї то піднімалася, то падала температура. Тіло почало вкриватися синцями.

Нагадаємо, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, "Знай.uа", писав, що трирічної українці потрібна допомога в боротьбі з раком.