На Львівщині у місцеву річку, яка живить криниці кількох населених пунктів зливають нечистоти.

Про це написали обурені місцеві жителі у соцмережах і виклали відповідне відео.

Так, стало відомо, що біля Славського в річку Опір зливають нечистоти. Ця річка живить водою криниці населених пунктів Лавочне, Терновка, Славське, Тухля, Гребенів та Сколе.

Скріншот


Зазначається, що ця подія трапилась у четвер, 3 серпня, о 14:10, при проведенні ремонтних робіт та відкачуванні нечистот з каналізаційного люка, який розташований біля перехідного моста, що веде через річку до бригадного будинку.

Скріншот

Після цього вода у річці стала коричневого кольору.
Місцеві жителі обурені та налякані, оскільки річка Опір живить водою криниці населених пунктів Лавочне, Терновка, Славське, Тухля, Гребенів та Сколе. У коментарях вони вимагають негайно покарати винних у заподіянні шкоди довкіллю.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Скріншот

Злив нечистот у річку Опір, що живить водою криниці населених пунтів Лавочне, Терновка, Славське, Тухля, Гребенів та Сколе (надіслали обурені місцеві жителі). Автор відео: житель Лавочного Володимир Гальович

Geplaatst door Svitlana Neschetna op Zaterdag 5 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром поблизу села Вільне Новомосковського району помітили величезного павука.

Також Знай.uа писав, що співробітники комунальних служб провели дератизацію в підвалах житлових будинків.