Єдина донька видатного музиканта Андрія Кузьменка розповіла, що й досі тяжко переживає втрату батька, хоча з моменту трагедії пройшло вже п’ять років. Дівчина сумує за татом і згадує про нього з неймовірною теплотою та трепетом.

Днями Марія-Барбара дала відверте інтерв’ю в програмі “Життя відомих людей”, в якому вперше заговорила на хворобливу тему.

Дівчина зізналася, що роки не затупили біль втрати, вона й досі тяжко переживає це. Марія-Барбара розповіла, що зараз майже не пам’ятає трагічний день, її свідомість ніби заблокувала всі спогади.

Донька Кузьми Скрябіна, фото Іnstagram
Донька Кузьми Скрябіна, фото Іnstagram


“Це як раз був мій перший рік навчання в університеті, була сесія. Тоді я була весь час на заспокійливих і транквілізаторах, тому дуже багато подій не пам’ятаю, адже вони приглушують пам’ять”, – згадує дочка Кузьми.

Щоб впоратися з депресією Марія-Барбара не раз зверталася до фахівців. Відвідує психолога дівчина і по сьогоднішній день.

“Біль не відпускає. Я не знаю скільки потрібно часу, щоб стало легше. Я не могла якийсь час слухати його пісні, чути голос. Я дуже сумую за татом, до сих пір до кінця не знаю, як це все подолати”, – поділилася дівчина.

Дочка Кузьми Марія-Барбара, фото: Viva
Дочка Кузьми Марія-Барбара, фото: Viva


Дівчина розповіла, що Кузьма був найкращим батьком на світі. Попри свій насичений гастрольний графік артист завжди знаходив час для своєї єдиної доньки. Вони часто подорожували разом, дивилися по ночах фільми і розмовляли.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, мати Кузьми Скрябіна відправила в нокаут хейтерів легендарного співака.

Як повідомляв Знай. ua, вчинок Зеленського після загибелі Скрябіна потряс Україну.

Також Знай. ua писав, що дочка Скрябіна відкрила ресторан на честь легендарного співака і шоумена.