У Львові інспектори з паркування склали протоколи і оштрафували водіїв на 1,5 мільйона гривень. В цілому ними було складено 4 тисяч постанов протягом серпня. Про це пише Львівський портал.

Протягом серпня було опрацьовано 400 звернень громадян та евакуйовано 45 автомобілів на штрафмайданчики міста. Такий коментар дав керівник управління безпеки міста Юрій Діль.

"Протягом серпня на спецмайданчик було переміщено 45 автомобілів, опрацьовано понад 400 звернень жителів міста», - повідомив керівник управління безпеки міста Юрій Діль.

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про те, що в Києві «герой парковки» зважився на чергово хамський вчинок. Такого ще не був ніколи. У столиці водій транспортного засобу не звернув увагу на велопарковку, і тому залишив там свій автомобіль. Водій припаркував машину прямо на розмітці для велосипедів. Тому людям, які взяли двоколісні транспортні засоби в прокат, довелося залишати їх навколо автомобіля.

Також Знай передавав, що киянка заїхала у двір і не знайшла місце для паркування. Замість того, щоб почати шукати далі, вона вирішила піти іншим шляхом. Жінка за кермом просто вивернула клумбу, і тим самим звільнила собі місце для паркування.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в мережі "прославили" харків'янина, який перебуваючи за кермом автомобіля Toyota Land Cruiser викидав сміття прямо на дорогу, перебуваючи на проїжджій частині. На знятих кадрах видно, що водій виймає якесь дрібне сміття з салону свого автомобіля і витрушує його на проїжджу частину, поруч з машиною.