Пенсіонерка з села Львівка, що на Золотоноші найстарша відвідувачка місцевої бібліотеки. Бабуся каже, що книги її розраджують.

Про це повідомляє UA: Перший.

85-річна пенсіонерка вправно господарює у будинку, доглядає правнуків, вишиває та читає. Вона є найстарішою відвідувачкою місцевої бібліотеки. Каже, намагається за один раз брати одразу кілька книг, адже протягом тижня їй вдається прочитати від трьох до шести видань. Бабуся каже, що книги лікують її від туги та дають наснагу до життя.

Скріншот


"Беру книжки читаю до вечора. Ще кіз пораю, а о 8 вечора йду у баню, трішки себе причепурила та лягаю в ліжко й знову беру книжку та годин до 11 вечора читаю", - говорить бабуся.

Місцева бібліотекарка каже, у бабусі немає одного улюбленого жанру у літературі, вона зазвичай бере різне, щоб найти те що їй подобаються. Також в арсеналі бабусі багато періодичних видань, щоб завжди бути у курсі всіх подій.

"Я так себе потроху налаштовувала на те що потрібно жити. Я люблю життя. Воно хороше, тільки потрібно вміти його використовувати, вміти жити,- підсумувала вона.

85- річна черкащанка - найстарша відвідувачка Львівківської бібліотеки

Господарює, доглядає правнуків, вишиває та читає. 85-річна жителька села Львівка на Золотоніщині Ольга Чернова – настарша відвідувачка місцевої бібліотеки. Говорить - намагається одразу брати декілька видань, адже протягом тижня прочитує від трьох до шести книжок. Як читання лікує і надихає - у відео Суспільне Черкаси

Geplaatst door UA: Перший op Woensdag 26 augustus 2020

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдиралися в хату, ламали меблі, пропонували наркотики — українські школярі влаштували безчинства над пенсіонеркою

Як повідомляє портал «Знай.uа» Беззахисну пенсіонерку зґвалтував зять, село на вухах: "Заліз через вікно і зірвав халат"

Також «Знай.uа» писав, що Мужні копи врятували пенсіонерку від вірної загибелі: трапився інсульт, довелося лізти через вікно