В Італії померла українка зі Львова, яка раптово захворіла.

Інформація про трагедію з’явилася на сторінці Facebook від Lyudmyla Shevchuk.

Так, стало відомо, що в Італії у місті Салерно в центральній лікарні по вулиці Сан Лєонардо померла львів'янка Ольга Лупан 1977 року народження.

Три роки тому 14.08.2017 р.в районі Салерно загинула мама львів'янки. Повідомлялося, що жінка розпалила сміття і задихнулася чадним димом, пролежала у цій же лікарні 8 днів у комі і померла. Як завжди говорить : "Біда сама не ходить", через деякий проміжок часу в Україні через хворобу помер і тато.

Фото зі сторінки Lyudmyla Shevchuk


Всі похорони випали на руки молодшої сестрички, яка проживає в Україні.

"Я звертаюся до всіх небайдужих людей !!! Перевізники запросили 3000 є. Нас тут багато в Італії, хто 5є, хто 10є, хто скільки може..!!!??? Давайте допоможемо сестричці забрати Олю,не залишити її на чужій землі, а похоронити її біля тата і мами на кладовищі у м.Львові. Царство небесної Олі ,яка так рано пішла з життя..!!! А вам всім дякую за розуміння..!!!", - сказано у повідомленні жінки.

Дорогі заробітчани ! 23.08 2020р.в м.Салерно в центр.лікарні по вул.Сан.Лєонардо ,померла наша землячка ,дівчина,яка...

Geplaatst door Lyudmyla Shevchuk op Maandag 31 augustus 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Львівщині від ускладнень від коронавірусу помер 30-річний житель області.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на 44 - му році життя помер виконавець ролі Чорної пантери

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі несподівано пішов з життя відомий і заслужений артист драматичного театру. Чоловікові було 76 років.