Львів'янка, яка бореться з раком потребує фінансової допомоги, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Про це повідомили на сторінці подруги хворої львів'яни Надії Мартинюк.

Молодій мамі зі Львова Надії Крит лікарі поставили страшний діагноз - В-лімфобластна лейкемія. Жінка вже пройшла 11 блоків хіміотерапії, але 11 місяців приймання хімії далися в знаки. 12 блок хіміотерапії львів'янка, нажаль не змогла прийняти, бо її організм почав відштовхувати препарати які їй вводять.

Фото: Надія Крит


Лікарі зазначають що наразі припиняти лікування в жодному разі не можна. Єдиний варіант зараз для жінки - пересадка кісткового мозку за кордоном. Жінку згодилися лікувати у німецькій клініці Helios.Перший прийом з обстеженням там коштує від 6000 до 8000 тисяч євро. Сім'я жінки не має такої суми грошей, тому звертається до всіх небайдужих з проханням допомогти.

"З Вашою допомогою ми зможемо зберегти життя молодій мамі, адже їй є для кого жити, її маленький синочок, який є сенсом її життя дуже часто її запитує зі сльозами на очах. " Мама правда ти не помреш? Ти ж завжди будеш зі мною ?". Тільки з Вашою допомогою маленький Дмитрик має можливість обіймати і цілувати свою маму", - сказано у повідомленні.

Допоможіть будь ласка🙏🏼🙏🏼🙏🏼😥😥😥 Дорогі друзі і всі не байдужі до нашого горя, я знову дякую Вам і знову до Вас звертаюсь...

Geplaatst door Надя Мартинюк op Donderdag 27 augustus 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українці збирають кошти на лікування маленького Вані, якому лікарі поставили складний діагноз. у дитини складна форма гідроцефалії. У хлопчика збільшується в розмірах мозок і черепна коробка. Його життя і здоров'я залежать від однієї операції, на яку і збирають батьки.

Також Знай повідомляв, що 21 серпня онкохвора 9-річна Вікторія Васильків зі Старосамбірщини вилетіла з мамою до Іспанії, щоб продовжити лікування.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі збирають кошти на лікування дівчинки, яка випала з вікна.