Стало відомо про те, що у Львові іномарка збила п'ятирічну дитину. Перші подробиці інциденту.
Таким чином, повідомляється, що сталося це в четвер, 27 серпня. У Львові поряд з перехрестям Кульпарківська-Щирецька автомобіль збив п'ятирічну дитину. Його відразу ж госпіталізували в найближчу лікарню у важкому стані.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Валовий автомобіль "Сітроен" виявився жителем Львова. Він 1980 року народження, і збив дитину, якій всього лише п'ять років.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала дитина, а водій зник. Користувачка Facebook Віра Чухач написала на сторінці групи «Типовий Шумськ"пост, в якому розповіла подробиці інциденту.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У ніч на понеділок 24 серпня автомобіль темного кольору збив дівчину Олену Хрещатук. Винуватець аварії навіть не зупинився, щоб упевнитися, що постраждала жива і не спробував надати допомогу, а зник. Жінка звернулася до всіх жителів району з проханням про допомогу в пошуку винуватця аварії.

Нагадавши, Знай писав, що на Хмельниччині маршрутка збила жінку. Постраждала загинула на місці події. Водій дав задній хід і не помітив 50-річну жінку, яка стояла недалеко.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі сталася смертельна ДТП, в якій загинули люди. Позашляховик за нез'ясованими обставинами врізався в розділову огорожу між смугами руху і зробив сальто в повітрі.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі в підвалі лікарні виявили напіврозкладений труп чоловіка.