У Львові викладача кіношколи “CamOn School” звинувачують у розбещенні дітей.

Про це повідомляє Вікна Новини.

Так, у Львові Валентина Молода заявляє, що хлопець її старшої доньки чіплявся до меншої, 9-річної Еллади. Вона зазначає, що він приходив до неї в душ, гладив по ногах. Також він розпитував непристойні речі і забороняв їй розповідати про це батькам. Виявилося, що хлопець її дочки — 37-річний колишній журналіст та викладач у кіношколі Віталій Пересада.

Львівського журналіста звинувачують у розбещенні дітей


Валентина Молода одразу звернулась у поліцію, працівники поліції довго не хотіли реєструвати кримінальне провадження, однак, ввечері 21 серпня, таки зробили це. Згодом жінка за своєю ініціативою зібрала ЗМІ, людей та працівників поліції. Активістка разом зі своїм чоловіком та ще кількома людьми перекрили дорогу.

Михайло Лозанчин, який відвідує школу говорить, що Валентина безпідставно звинувачує директора школи. До того ж жоден відвідувач гуртка не помічав нічого такого за викладачем. А коли хлопець вступився за директора, Валентина почала його ображати у соціальних мережах.

“Я за Віталієм ніколи не помічав, що він має якусь особливу пристрасть до дітей. Я не вірю, що це можливо“, - зазначив хлопець.

Фото: Михайло Лозанчин


Керівник гуртка Віталій Пересада всі звинувачення спростовує, до того ж скаржиться, що це Валентина йому погрожує, вважає це тому, що він зустрічався з її старшою донькою.

Педагогічний скандал! Мати 9-річної дівчинки звинувачує викладача в розбещенні дитини

Педагогічний скандал. У Львові мати звинувачує викладача, що розбещував її молодшу доньку, коли зустрічався зі старшою. Жінка навіть влаштувала цілий пікет під будинком 37-річного педагога. І певнить, що він домагався її дитини. Що на звинувачення відповідає сам учитель, дивіться у сюжеті.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще
Geplaatst door Вікна-новини op Donderdag 27 augustus 2020

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.