У Львові ромка з травмованою рукою викрала гаманець в іноземки.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Так, стало відомо, що у Львові, у п'ятницю 21 серпня, близько 12:00 год., 36-річна іноземка повідомила патрульним, що група осіб викрала у неї гаманець з документами та банківськими картками.

Фото Національної поліції


Зазначається, що іноземку обікрали під час перетину пішохідного переходу на вулиці Коперника. Пішоходи звернули увагу жінки на крадіжку.Зазначається, що потерпіла з подругою спробувала самотужки наздогнати зловмисниць.

Правоохоронцям вдалося оперативно розшукати групу з 5 жінок, які відповідали опису жінки. Патрульні знайшли відео моменту крадіжки, на якому видно як одна зі згаданих жінок незаконно заволоділа гаманцем. Зловмисниця зізналася у скоєному та повідомила, що на вулиці Банківській викинула гаманець з картками і документами потерпілої.

Фото Національної поліції


Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини та причини події, ведеться слідство.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.ua, четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.ua писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.