Львів'янину, який в результаті нещасного випадку отримав важку хребетно-спинномозкову травму потрібна термінова фінансова допомога.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Olga Chobit.

Володимиру Білецькому з міста Кам’янка-Бузька потрібна термінова допомога аби отримати шанс на нормальне життя. Відомо, що внаслідок нещасного випадку з 21 липня 2020 року чоловік перебуває у Львівській лікарні швидкої медичної допомоги з важкою хребетно-спинномозковою травмою.

Фото: Olga Chobit


Через травму чоловіка паралізувало, львівські лікарі дають надію поставити його на ноги. Для цього необхідна тривала реабілітація, на яку родині потрібна фінансова допомога.

Фото: Olga Chobit


Володимир Білецький працює викладачем спецдисциплін у Вищому професійному училищі №71 м. Кам'янка-Бузька, а його дружина Оксана – майстер виробничого навчання. Наразі родина немає достатньо коштів на лікування чоловіка, тому якщо вас не залишила байдужим історія Володимира, прохання допомогти поставити його на ноги.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити саме цікавий

Нагадаємо, що маленька принцеса чіпляється за життя, потрібна термінова операція на мозку

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Також, "Знай.uа" писав, що маленький львів'янин з раком крові наполегливо бореться за життя.