У Львові місцевий житель напав на продавчиню магазину. Жінку з рваними ранами доправили до медичного закладу.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Андрій Ткач.

Так, стало відомо, що у вівторок 18 серпня у Львові на вулиці Сербській місцевий житель напав на продавчиню магазину. У результаті нанесених ударів потерпіла отримала рвані рани обличчя. На місце пригоди оперативно викликали поліцію охорони та бригаду швидкої допомоги.

Скріншот з відео


Але навіть приїзд правоохоронців не заспокоїв чоловіка, у результаті чого він скоїв напад і на правоохоронця, розсікши тому брову. Продавчиню з підозрою на струс мозку було доправлено в лікарню на Топольній, а нападника - в Галицький райвідділ поліції.

Наразі всі причини та обставини події встановлюються. Ведеться слідство.

18.08.2020 у Львові по вулиці Сербській близько 19 години вечора житель Львівщини скоїв напад на продавчиню магазину. У результаті нанесених ударів потерпіла отримала рвані рани обличчя. Було викликано поліцію охорони, проте, наш герой скоїв напад і на правоохоронця, розсікши тому брову. Продавчиню з підозрою на струс мозку було доправлено в лікарню на Топольній, а нападника - в Галицький райвідділ поліції. Зробимо цього прекрасного чоловіка відомим!!!

Geplaatst door Andrew Tkach op Dinsdag 18 augustus 2020

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі гроші, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм.