У Львові правоохоронці затримали зловмисника, який вдав, що допомагає, а сам заволодів сумкою безпорадного.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, у вівторок, 18 серпня близько 5-ї години ранку на площі Катедральній патруль 2 батальйону виявив двох осіб. Один із чоловіків був у безпорадному стані, а другий сказав, що це його колега і він намагається йому допомогти дістатися додому.

Фото Національної поліції


Останнім виявився 38-річний мешканець Сумської області. Під час перевірки правоохоронці виявили коробку з зеленою речовиною рослинного походження та два пакети з порошком білого кольору. При цьому у чоловіка при собі був паспорт на чуже ім’я, який вважається викраденим минулого року на площі Ринок.

Також правоохоронці помітили, що у цього громадянина дві сумки перекинуті через плече. Завдяки камерам Центру безпеки міста та Ситуаційного центру Головного управління Національної поліції Львівської області, вдалося встановити, що цей чоловік, ймовірно, вчинив крадіжку сумки у безпорадного львів’янина. Зазначимо, що чоловіки виявилися незнайомі.

Фото Національної поліції


Наразі вирішується питання про затримання громадянина в порядку ст.208 КПК України. Триває слідство.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Привид Бабченка бродить Україною: вбивство в Пирятині виявилося інсценуванням

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чорний Mercedes з тілом всередині: під Полтавою розстріляли відомого кримінального авторитета, - ЗМІ

Також «Знай.uа " писав, що Під Львовом підірвали відомого бізнесмена, у поліції переполох-Привіт, 90-ті