У Львові помер пацієнт, якому вперше в Україні пересадили підшлункову залозу. Ця операція вважається однією з найскладніших.

Про це повідомляє клінічна лікарня швидкої медичної допомоги у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові помер пацієнт, якому напередодні пересадили підшлункову залозу.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео


“Ми змушені повідомити дуже сумну звістку: на жаль, Андрій, наш пацієнт із пересадженою підшлунковою залозою, помер… Це величезна втрата не лише для його рідних, а і для усього нашого колективу та тих, хто вболівав і переживав за чоловіка”, – зазначається у повідомленні.

У останні дні лікарі буквально жили з ним у реанімації. Лікарі намагалися стабілізувати стан пацієнта, але безуспішно. За словами лікарів тривалий час його стан дійсно був стабільним, нирка починала працювати, підшлункова залоза також. Але, на жаль, потім показники стрімко погіршилися, судини затромбувалися і ані операція, ані подальша реанімація уже не мали ефекту.

”Трансплантація підшлункової залози – це одна із найскладніших операцій з пересадження органів. Світова статистика говорить про те, що кожен третій пацієнт після такої операції не виживає, у той час як два інші отримують шанс жити повноцінно”, – сказано у повідомленні.

Друзі, ми змушені повідомити дуже сумну звістку: на жаль, Андрій, наш пацієнт із пересадженою підшлунковою залозою,...

Geplaatst door Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги op Maandag 17 augustus 2020

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що медики інфекціонки розкрили харків'янам очі на правду про вірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у лікарні на Буковині медсестер залишили без "ковидної" надбавки.

Також, "Знай.uа" писав, що львівські хірурги подарували друге життя жінці з 10-кілограмовою пухлиною.