На Львівщині вшанували пам'ять загиблого героя АТО. Про це розповіли на сторінці Бориславської міської ради у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що сьогодні, 17 серпня, виповнилося рівно 6 років з того дня, коли в АТО загинув відважний воїн і справжній патріот, уродженець Борислава Сергій Шевчук.

Щоб віддати данину пам'яті Герою, на місці поховання Сергія були покладені квіти і запалені свічки.

Могила Сергія Шевчука, фото: Бориславська міська рада

"Все своє життя Сергій був непримиренним борцем за незалежність України, борцем з корупцією і несправедливістю у всьому. Завжди був патріотом, любив і знав історію Батьківщини, героїв полеглих за Україну в усі часи, захоплювався героями Майдану."- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сергій Шевчук народився 1 жовтня 1982 року в Бориславі. Навчався в середній школі №2 Трускавця. Здобув юридичну освіту у Львівському університеті внутрішніх справ при Національній академії ВД України.

Сергій Шевчук, фото: Бориславська міська рада

3 березня 2014 року мобілізувався на захист Батьківщини до ВДВ А1126 смт. Гвардийское. Брав участь у безлічі операцій в Амвросіївці, Зеленопіллі, Савур-Могилі, Дебальцеві. Загинув у смт. Нижня Кринка Донецької області.

Посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня, а також медаллю "За гідність і патріотизм". Рішенням Бориславської міської ради Львівської області від 30.10.2014 року №1588 – удостоєний звання почесного громадянина міста Борислава (посмертно).

повідомлення Бориславської міської ради: Facebook

Нагадавши, у Львові молодий ветеран АТО повінчався зі смертю, місто ридає.

Як повідомляв Знай.uа, Україна втратила молодого героя АТО, захищав Батьківщину до останнього.

Також, "Знай.uа" писав, що помер боєць "Азова" Олег Черевко.