На Львівщині прощаються з відомим педагогом, який помер від ускладнень від COVID-19.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала Ольга Мицак.

Так, Дрогобиччину сколихнула сумна звістка про смерть видатного педагога Костянтина Миколайовича Іваночка. Костянтин Іваночко свого часу працював заступником міського голови Дрогобича.

До того він кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, працював викладачем у Дрогобицькому державному педагогічному університеті імені Івана Франка. Свого часу брав активну участь у політичному, громадському та культурно-освітньому житті міста.

Костянтин Іваночко, фото з його фейсбук-сторінки


У понеділок, 17 серпня відбудеться чин поховання Костянтина Іваночко у церкві Парафія Різдва Богородиці.

“Покійний — це зразок твердого як криця характеру, Людина з великим і щирим серцем. Для кожного з нас Кость Миколайович був прикладом людської гідності, чуйності, відданості, добропорядності та професійності. Висловлюємо щире, глибоке співчуття рідним і близьким покійного. Світла пам’ять, Царство Небесне”, – зазначається у дописі.

17 серпня відбудеться чин поховання Костянтин Іваночко. 10. 00 - рідні заберуть тіло зі Львова. Далі - чин парастасу і...

Geplaatst door Ольга Мицак op Zondag 16 augustus 2020

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у МОЗ розповіли про правила відвідування кафе і ресторанів.

Як повідомляв Знай. ua, лікарі шокували правдою про поширення коронавірусу.

Також Знай. ua писав, що Європа каже маскам "ні", чому Швеція та Нідерланди забули про пандемію.