Правоохоронці затримали співучасника викрадення людини. Він вже був раніше судимий і проживає на території Львівської області. Незабаром йому мають обрати запобіжний захід. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Слідчі відділу з розслідування особливо тяжких злочинів (детективи) слідчого управління поліції Львівщини спільно з іншими правоохоронцями встановили, що 14 березня 2019 року на автомобільній стоянці торгово-розважального центру кілька людей спіймали і заштовхали в мікроавтобус жителя Львова. Вони відвезли його за місто і кілька годин утримували. Також потерпілого били.

Учасники злочинної групи переховувалися від слідства. 23 липня 2020 року трьом зловмисникам з цієї групи заочно повідомили про підозру. У списку опинилися троє жителів Львівської області 27, 37 і 38 років. Їм поставили злочин, прописаний ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Якщо їх визнає суд винними, то їм загрожує 3 роки обмеження волі або 3 роки позбавлення волі.

Ще одного учасника злочинної групи правоохоронці затримали 5 серпня в Житомирській області. Вже наступного дня його помістили під цілодобовий домашній арешт за рішенням суду. У даній справі ще триває розслідування.

Нагадавши, Знай писав, що у Львівського активіста невідомі викрали двох вовченят з вольєра.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай повідомляв, що під Харьковм невідомі викрали чоловіка і вимагали великий викуп.

Нещодавно Знай передавав, що поліція виявила викраденого бізнесмена з Криму.