Указ про його призначення Омеляна Стасула головою Дрогобицької райдержадміністрації президент України Володимир Зеленський підписав 28 лютого. До цього він працював методистом у районному будинку Просвіти, за фахом — музикант.

Але лише п’ять місяців протримався на керівній посаді голова Дрогобицької райдержадміністрації Омелян Стасула.

Як пише «Високий замок», проти призначення Омеляна Стасули до останнього боровся голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, який на цій посаді бачив іншу людину — більш зрілу та підготовлену. У лютому відстояти свою позицію новопризначеному керівнику Львівщини не вдалося. У президентській адміністрації прислухались до аргументів обраного до Верховної Ради України у Дрогобицькому виборчому окрузі № 121 народного депутата Ореста Саламахи. Саме він лобіював Омеляна Стасулу на посаду керівника райдержадмінінстрації у Дрогобичі.

3 березня новий голова примудрився запізнитись на власну презентацію. Тоді це сильно не сподобалося заступнику голови Львівської облдержадміністрації Юрію Холоду, який у переповненому людьми залі районного будинку «Просвіти» нетерпеливо чекав на появу новопризначеного посадовця. Посадовець зі Львова навіть кинув обурливу репліку: «Я зі Львова вже приїхав, а його ще немає».

Омеляну Стасулі довелось відповідати на багато запитань, в тому числі й на неприємні для себе. Не все у нього під час презентації вийшло гладко.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Справжні, непереборні труднощі почались потім, коли довелось ухвалювати конкретні управлінські рішення. Новий голова виявився не тільки слабким професіоналом, а й людиною без характеру. Поруч з ним завжди був один із помічників Ореста Саламахи та його радник.

Траплялися випадки, коли змінював свої ж недавно прийняті кадрові рішення. Голова Дрогобицької райдержадміністрації змарнував даний для адаптації на керівній посаді час. До нього так і не прийшла впевненість.

В президентській адміністрації зрозуміли, що не можна тримати на посаді керівника одного з найбільших на Львівщині районів випадкову людину, якою маніпулюють однопартійці, помічники та радники.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Львів'яни падають в ями, поки Садовий бавиться з фонтанчиками

Також портал «Знай.uа» писав, що Степанов примчав до Львова заради пересадки органів

Також портал «Знай.uа» писав Напад на журналістку у потягу: українка вказала на беззахисність жінок, може статися з кожною