На Львівщині правоохоронці спіймали злодія номерних знаків, який повертав їх власникам за 200 гривень.

Про це повідомляє Національна поліція Львівщини.

Так, стало відомо, що у Львові спіймали чоловіка, яки викрав щонайменше п'ять номерних знаків з припаркованих автомобілів. Правоохоронцям вдалося розшукати крадія, ним виявився раніше судимий за крадіжки чоловік.

Він вирішив влаштувати своєрідний бізнес, чоловік викрадав номерні знаки, а потім повертав їх водіям за 200 гривень. Злодія спіймали на гарячому, коли він намагався викрасти знаки у парку Прогулянка.

Фото: Національна поліція Львівщини


Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п’яти років.

Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 10 найцікавіших місць України для відпочинку — мальовничі каньйони, старовинні фортеці і загадкові печери

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат

Також "Знай.ua" писав, в анексованому Криму море вкрилося нечистотами — острівки з пластику, водоростей і фекалій