У Львові сталася страшна НП, прогримів потужний вибух на хімзаводі.

Про це повідомляє ТСН.

Так, стало відомо, що в понеділок, 3 серпня, у Львові на хімзаводі прогримів потужний вибух. Вибухова хвиля була настільки потужною, що вибила вікна в будівлі. На заводі кажуть, що вибухнув холодильник в цеху повітреділення.

Фото: Тарас Луза


На щастя, в результаті події ніхто не постраждав. Також рятувальники ДСНС запевняють, що загрози для людей немає. Адже з небезпечними хімікатами підприємство не працювало.

Мешканців Львова переполошив цей вибух, після чого вони почали писати про це в соціальних мережах, щоб з'ясувати, що ж сталося.

Фото: Тарас Луза


"Що вибухнуло на Львівському хімзаводі ввечері 03.08.2020? Щось інтернет мовчить ...", - пише Тарас Луза в Facebook.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що столичний бізнесмен, віце-президент боксерського клубу Ігор Плекан став жертвою нападу кілерів. Його розстріляли на очах у семирічного сина. Дитини кілери відпустили - він прибіг додому до матері.

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Полтаві псих з гранатою взяв в заручники поліцейського, загрожує підірвати - перші подробиці