На Львівщині місто перетворюється на велике сміттєзвалище. Про це повідомила Іванна Дуда в групі "ТУРКА Online" в соцмережі Facebook.

Дівчина висловила обурення тим, що посеред міста знаходиться велика кількість сміття і запитала, як звернути на це увагу влади.

"Підкажіть, будь ласка, кого відмітити щоб на це звернули увагу? В місто приїжджаю рідко, але мені соромно... Наші "торгаші" (бо бізнесменами їх важко назвати) скоро дорогу своїм сміттям перекриють..." - написала Іванна Дуда.

Публікація Іванни Дуди, скріншот: Facebook ТУРКА Online

До повідомлення вона додала кілька знімків, на яких можна помітити два заповнених іржавих сміттєвих бака біля житлового будинку. При цьому біля них розташована купа сміття, яка на багато більше їх за розміром.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сміття посеред міста, фото Іванна Дуда: Facebook ТУРКА Online

Сміття посеред міста, фото Іванна Дуда: Facebook ТУРКА Online

Користувачі не могли пройти повз такої публікації і висловили свою думку в коментарях. Багато підкреслили, що подібна проблема в місті існує давно і розповіли, що не всі мешканці платять за вивезення сміття.

"Подібні фото час від часу по всьому місті з'являються. Проблема вже давня, не один рік піднімається. Відсутня потрібна техніка, немає працівників і головне - недостатнє фінансування ЖКГ м. Турка... Ну й самі ж люди чи торгаші не всі платять за послуги. Таке пояснення було на сторінці фб керівника ЖКГ.", "Треба щоб всі платили за послуги а то 30 процентів комунальників платятять а приватні будинки сміття не мають тільки мішками привозять з машин викидують нема порядку позор", " Це жахіття. Хочу подати пропозицію щодо вивезення такого габаритного сміття. Винести на сесії міської ради рішення про вивіз габаритного сміття. Тобто вибрати один день тижня коли це сміття вивозити. А ще встановити камери щоб бачити, хто порушує дане рішення. Кожен підприємець повинен у визначений день винести біля свого магазину ці ящики. Якщо мусор викидається не в день вивозу габаритного мусора, встановити штрафи і не малі."- написали підписники в коментарях.

Коментарі до публікації Іванни Дуди, скріншот: Facebook ТУРКА Online

Коментарі до публікації Іванни Дуди, скріншот: Facebook ТУРКА Online

Нагадаємо, що у Києві неадекват справив нужду в сміттєвий бак.

Як повідомляв портал "Знай.uа", окупанти перетворили Стрілецьку бухту в смітник.

Також, "Знай.uа" писав, що тернополяни влаштували свинарник під вікнами і радіють.