Львівський регіональний центр з гідрометеорології поінформував, що увечері 28 липня та 29 липня у Львові очікується гроза, під час грози — шквали 15 — 20 м/с, вдень — град.

Мерія просить усіх зважати на прогноз погоди й бути обережними під час руху.

По території Львівської області синоптики прогнозують увечері 28 липня та на добу 29 липня грози, під час грози — шквали 15 — 20 м/с, місцями — значні дощі, град.

Нагадаємо, стало відомо про те, що курорти Запоріжжя охопила негода. Бердянськ та Кирилівка виявилися повністю у воді.

Таким чином, повідомляється, що після зливи, яка пройшла в понеділок, 27 липня в Кирилівці і Бердянську, в містах затопило дороги, і вони в лічені хвилини перетворилися на річки.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Бердянську, приміром, випала чотиримісячна норма опадів, і місцеві жителі розповідають, що навіть таксисти відмовлялися брати замовлення. А це означає, що ситуація досить серйозна.

На деяких вулицях було неможливо пройти, доводилося навіть трохи підпливати. Схоже, що негода вирішила повернутися в Україну.

Глобальне потепління наносить помітний відбиток на середню температуру повітря в Україні. Так, у серпні вона буде трохи вищою, ніж зазвичай. Такий прогноз погоди на серпень дають синоптики Укргідрометцентру.

У серпні 2020 року середня місячна температура в Україні очікується в межах 19-24 градусів тепла (в горах 16-17 градусів тепла). Це на 1-2 градуси вище середніх багаторічних значень.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Стихія відрізала Хмельницький від світу - без газу, світла і по коліна в воді

Також портал «Знай.uа» писав, що У київському ботсаду зацвіли унікальні троянди - рвати не можна, тільки нюхати

Також портал «Знай.uа» писав, що На курорті під Запоріжжям чоловіка віднесло у відкрите море - зламане весло і самотність

https://www.youtube.com/watch?v=LrrHL_nBUtw