Цьогорічна сесія ЗНО вже закінчилася, абітурієнтам вже почали надходити результати. Так, на Львівщині 17 осіб отримали по 200 балів на ЗНО.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Так, в Україні вже закінчилася основна сесія ЗНО. Проведення оцінювання знань абітурієнтів в умовах пандемії забезпечували медики, освітяни та правоохоронці. На Львівщині 17 осіб отримали по 200 балів на ЗНО.

ЗНО, скріншот з відео
ЗНО, скріншот з відео


«Приємно відзначити, що Львівщина має ким пишатись, адже 17 осіб отримали по 200 балів, серед них 10 із математики і 7 з фізики. До слова, такі бали отримали учні не лише Львова, а й області, зокрема Щирецької ОТГ, Дрогобича тощо», – розповів директор департаменту освіти та науки Львівської ОДА Олег Паска.

Варто зазначити, що впродовж минулих років явка була на рівні 91-97 %, цього року середній показник явки 75%. При цьому кількість тих, які запізнилися чи були недопущені через температуру значно менше, ніж торік.

ЗНО-2020, скріншот: YouTube
ЗНО-2020, скріншот: YouTube


Наразі ще триває обробка матеріалів у Центрі оцінювання якості освіти. Але вже 24 липня починається додаткова сесія ЗНО. Щороку для осіб, які з поважних причин не мають можливості взяти участь в основній сесії ЗНО, проводиться додаткова сесія.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Таким учасникам протягом 5 днів з урахуванням дня проведення тестування необхідно подати до регіонального центру заяву щодо участі у додатковій сесії, копію сертифіката ЗНО-2020 та документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Українським школярам дозволили навчатися вдома: математика з мамою і оцінювання 4 рази на рік

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких чернівчан пустять в садки, батьки п'ють шампанське

Також портал «Знай.uа» писав, що Маленьких киян пустили в дитячі санаторії