У Львові правоохоронці розшукують зловмисниць, які нещадно побили на зупинці громадського транспорту літню місцеву мешканку. Про це повідомили у поліції міста.

Зазначається, що інцидент трапився близько півдня – до поліції звернулася потерпіла, яка повідомила, що її побили невідомі особи.

Того дня жінка побачила, як на зупинці громадського транспорту група дівчат спробувала пограбувати перехожу, поцупивши з її сумки гаманець. Однак свідок не залишилася осторонь, натомість зробила зауваження нахабним злодійкам.

Натомість злочинниці накинулися на жінку, яка зірвала їм спробу крадіжки, із кулаками та прокльонами. Вони вдарили постраждалу по голові сумкою, наносили удари руками, чим завдали їй тілесних ушкоджень.

За фактом побиття було відкрито кримінальну справу, нападниць розшукують правоохоронці.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, що до поліції Львова надійшло повідомлення про замінування житлового будинку. Горе-жартівника швидко розшукали, його чекає покарання за фейкове повідомлення про мінування.

Як повідомляв портал Знай.uа , четверо циган увірвалися в будинок бабусі, відібрали її накопичення, зв'язали і жорстоко побили. Літня жінка втратила всі кошти, які відкладала собі на похорон довгими роками.

Також Знай.uа писав про те, що правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у пограбуванні 32-річної іноземки. Вони запропонували купити килим, і жінка, не запідозривши недобре, відкрила їм. Тоді один з них схопив її за шию і зняв золоті прикраси. Після цього чоловіки втекли.