Стало відомо про те, що у Львові дворічний дитина отруїлася чадним газом. Перші подробиці.

Таким чином, повідомляється, що ще один випадок, коли у Львові люди труяться чадним газом. Цього разу трагедія сталася з маленькою дитиною, яка проживає за адресою Академіка Люльки, 5. Про це стало відомо завдяки департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

У Львові чадним газом отруїлася дитина, фото: скріншот

У четвер, 23 липня, в лікарні госпіталізували дитину 2018 року народження у важкому стані. Було визначено, що він отруївся чадним газом.

Наголошується, що квартира була обладнана ПГ-4 та газовою колонкою. До того, як будуть з'ясовані всі обставини , подача газу в квартиру була тимчасово припинена.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що у у Львові квітні чадним газом отруїлася сім'я з чотирьох осіб. Двоє з них загинули на місце 51-річна жінка та 33-річний чоловік.

У Львові чадним газом отруїлися троє людей, двоє з яких – малолітні діти. Про це повідомили в департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Як наголошується, трагедія сталася в ніч на неділю, 5 квітня, близько години ночі. Рятувальники отримали повідомлення, що в приватному будинку на вулиці Зимова Верхня троє людей потребують допомоги.

На місце події прибули медики і рятувальники. Виявилося, що потребували допомоги один дорослий і двоє дітей – 2010-го і 2019-го років народження.

Нагадаємо, раніше 1 квітня від отруєння чадним газом померла завідуюча поліклінічним відділом Львівської клінічної лікарні на залізничному транспорті Ліліана Александер та її 33-річний син Остап.

Як повідомляє портал Знай.іа Під Києвом труп немовляти знайшли у сміттєвому баку - народила і викинула, як непотріб

Знай.іа писав, що У Києві з Дніпра виловили понівечене тіло, розрубане навпіл - відео не для людей зі слабкими нервами