У Львові школярі на скутерах порушили правила дорожнього руху. Про це розповів місцевий житель Назар Ханик на сторінці "Варта 1" в соцмережі Fascebook.

Чоловік опублікував відеоролик, на якому можна помітити групу неповнолітніх осіб на скутерах. Хлопці стояли на залізничному переході під час руху потяга.

Все б нічого, однак вони заїхали за загороджувальний шлагбаум і знаходилися дуже близько до рухомого потяга, що при найменшій необережності могло призвести до трагедії.

Небайдужий громадянин вважав таку поведінку неприйнятною і виклав відео в мережу з надією, що батьки дітей його побачать і покарають маленьких порушників.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Може батьки дізнаються і вставлять хороших "люлей", вул Брюховицька." - написав Назар Ханик.

Публікація Назара Ханика, скріншот: Facebook Варта1

Користувачі мережі не могли пройти повз цього відео та висловили свою думку в коментарях. Практично всі підтримали автора і написали, що хлопці вчинили дуже нерозумно і батьки повинні повести з ними профілактичну бесіду.

Неповнолітні заїхали за шлагбаум, кадр з відео, Назар Ханик: Facebook Варта 1

"Прати паском, поки не намочить майтки!скутер-під замок! батькам-такий штраф влупити, щоб зачухалися в потилиці!", "Ну цей хлопчина всередині на чорному скутері явно "не дитина",а розуму як в ракушки!!!", "чотири ди**ла то є сила", "Дур*ки , потенційні жертви", "Шкода тільки локомотивну бригаду, що через таких малолітніх і не розумних, будуть проблеми. А так, це звичайний природний відбір." - написали користувачі в коментарях

Коментарі до публікації Назара Ханика, скріншот: Facebook Варта1

Коментарі до публікації Назара Ханика, скріншот: Facebook Варта1

Нагадаємо, що під Дніпром перекинувся трактор з дітьми, жертв вирізали з купи заліза.

Як повідомляв портал "Знай.uа" тернополянка скучила за романтикою і обгородила клумбу.

Також, "Знай.uа" писав, що під Дніпром засудили горе-матір, яка розбещувала маленького сина.