Посеред Львова виявили боєприпаси. Про це розповіли на сторінці гарячої лінії міста в соцмережі Facebook.

Повідомляється, що співробітники служби каналізаційного господарства Львівводоканалу проводили чистку колектора по вулиці Герцена 1. Під час чищення вони виявили предмети, які зовні нагадують вибухові пристрої. Про знахідку вони повідомили в службу ДСНС.

"В каналізаційному колекторі на вул. Герцена, 1, під час чищення, службою каналізаційного господарства ЛМКП Львівводоканал сьогодні були виявлені дві підозрілі предмети, схожі на боєприпаси. Для їх подальшого обстеження було повідомлено ДСНС." - сказано в повідомленні.

Повідомлення Адміністратора гарячої лінії ЛЬвова, скріншот: Facebook

До публікації також додали фотографію небезпечної знахідки. На ній можна побачити два предмета чорно кольору. Один з них нагадує великий снаряд, а другий схожий на гранату.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Вибухонебезпечні предмети знайдені у Львові, фото: Facebook Гаряча лінія Львова

Варто зазначити, що це не перший випадок виявлення вибухонебезпечних предметів у Львові.

Раніше в управлінні з питань соціального захисту львівської ОДА повідомили, що 9 липня, о 12:50, під час проведення земельних робіт по вулиці Залізничній 7 був знайдений один снаряд калібру 120 мм та два снаряди калібру 45 мм часів Другої світової війни.

За даною адресою викликали співробітників служби ДСНС, які знешкодили небезпечні знахідки.

Нагадаємо, раніше у Києві замінували "Метрополіс", копи оточили ТЦ і шукають вибухівку

Як повідомляє портал "Знай.uа" тернополянка потрапила в лапи луцького терориста - зателефонував рідним з дивним проханням

"Знай.uа" писав, що слідом за Луцьком в Харкові повідомили про захоплення заручників - поліція