Маленька львів'янка опинилася прикута до ліжка після того як їй видалили пухлину.

Про це повідомляє інформаційний портал LMN.

12-річна Іринка Потічна зі Старосамбірщини прикута до ліжка після того, як дівчинці видалили пухлину. Весела шестикласниця під час Великодніх свят відчула біль у спині, після чого її батьки звернулися до медиків.

Після огляду медики виявили пухлину в хребті. Дівчинку прооперували, але після операції додався ще й параліч ніг. Тепер дівчинка опинилася прикута до ліжка.

Львів'янка опинилася прикута до ліжка після того як їй видалили пухлину


Два місяці родина самотужки давала собі раду. Дівчинка перенесла складну операцію, три блоки хіміотерапії. Родина попри те, що отримує препарати у лікарні, витратила уже 60 тисяч гривень.

«Перед Іринкою ще важкий і коштовний період реабілітації, лікарі пробуватимуть поставити її на ножки. Чи ця дівчинка залишиться безпомічною на ціле життя, чи бігатиме весела квітучими луками літніх Карпат, – залежить зараз саме від нас», – каже Тарас , виходець зі Стар’яви, який проживає тепер у місті Добромилі.

Чоловік виготовляє лавки-трансформери, виставив їх на продаж. Найдорожча коштує 2200 гривень. З десяток має намір пожертвувати для Іринки.

«Іринка – єдина дитина у сім’ї. Вона, звісно, мене й не знає, але я хочу допомогти. І інших запрошую спільно поставити дівчинку на ноги», – закликає Тарас.

Мама дівчинки вже третій місяць я з дня у день проводить з Іринкою, через що вона не може працювати. Якщо вам не байдужа історія дівчинки, то допоможіть поставити її на ноги.

Нагадаємо, що тернополяни відправили в "нокаут" китайський вірус.

Як повідомляв портал "Знай.uа" харків'янин з китайським вірусом зазирнув смерті в очі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що у Чернівцях безкоштовно вилікують "сердечників".