Сусіди луцького терориста розповіли, що чоловік нещадно бив дружину і тільки до тварин він ставився з ласкою і любов'ю.

Про це повідомляє ТСН.

Нещодавно Україну сколихнуло взяття в заручники людей в Луцьку. Тоді терорист Максим Кривош силою утримував людей і навіть погрожував підірвати автобус.

Сусіди Кривоша розповіли, що він з особливою теплотою ставився до тварин. Він ховав їх і встановлював пам'ятні знаки. Але, одночасно з цим залякував дружину і бив.

Терорист з Луцька, фото: Соцмережі
Терорист з Луцька, фото: Соцмережі


«Я тут спочила, вас любила, лиха людина мене вбив» - ці поетичні рядки написав Максим Поганий для однієї з своїх чотириногих улюблениці Джессі. Він її поховав і встановив пам'ятну табличку. Недалеко від будинку в Дубно Кривош влаштував кладовище для тварин.

За словами сусідів Кривош з особливою ласкою ставився до тварин, а ось до дружини такої турботи не виявляв.

«Таня дуже хороша, дуже нормальна, але вона його боялася, він її бив. Він побив її так, що вибив нижню щелепу», - розповіла сусідка сім'ї.

Така поведінка поширювалося не тільки на дружину, до сусідів він також ставився погано і часто залякував їх.

«Нам погрожував, він говорив, що нас приб'є, але ми не вірили, що нас приб'є», - додала інша сусідка Тетяна Минязева.

Також сусіди розповіли, що чоловік завжди відмовлявся фотографуватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, луцькому терористові Максиму Кривошу, який взяв в заручники автобус з пасажирами, буде обрано запобіжний захід.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.іа, в Україні після захоплення заручників луцьким терористом перекрили 9 областей.

Також Знай.іа писав, у Луцьку правоохоронці затримали Максима Кривоша, який майже 13 годин утримував заручників у автобусі