У Львові з'явилося нове місце де можна придбати свіжі фрукти та овочі від селян.

Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Андрія Білого.

Так, стало відомо, що у Львові з'явився новий селянський ринок. Свіжу городину продаватимуть на місці колишньої автостанції.

Ідею створення у Львові нового селянського ринку підтримав міський голова Андрій Садовий під час розгляду питання щодо можливості відновлення автостанції на Личаківській.

Ринок, скріншот: YouTube
Ринок, скріншот: YouTube


"На жаль, автостанцію на існуючому місці відновити не вдасться, тому що згідно з нормами, має бути 50 м до будови. Тому міський голова запропонував там організувати селянський ринок свіжої продукції, натомість автостанцію зробити спільно на перехресті вул. Пасічної та Зеленої", – зазначив Білий.

До слова, 21 липня, вранці в Києві розігнали стихійних торговців, які розмістилися на вулиці Гетьмана. На місці працювали співробітники благоустрою, поліцейські та працівники муніципальної охорони столиці, пише "Сегодня".

Весь товар розібрали, згідно з приписом. Торговці активно чинили опір, хапали копів за руки і закликали перехожих на допомогу, щоб ті допомогли "врятувати" їх товар. Також торгаші не реагували на попередження, щодня повертаючись на "насиджені" місця біля дороги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В умовах карантину така торгівля не тільки нелегальна, але й становить небезпеку для киян: вуличні продавці не проходять обов'язкових перевірок здоров'я і навіть не надягають маски, розповіли правоохоронці, які працювали на місці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Как сообщает портал «Знай.ua» В Киеве снесли МАФ, скандал на харьковском "Барабашово" перед глазами - маты, копы и массовое побоище

Як повідомляє портал «Знай.ua» Набережну Києва заполонили торгаші - шаурма, плов і пиво рікою, про туалетах забули

Також «Знай.ua» писав, що У Києві влаштували рейд на вуличних торгашів, ринок зник - ні зелені, ні сметани

Напомним, ранее Пока Киев на карантине, у Кличко "под шумок" коронавируса взялись за МАФы