У Луцьку терорист Максим Кривош взяв в заручники автобус з людьми і утримував їх там близько 12 годин.

Про це повідомляє пресслужба МВС у Facebook.

Після затримання луцького терориста Максима Кривоша у мережі з'явилися фото його арсеналу, з яким чоловік утримував заручників у автобусі. На щастя в результаті цієї події обійшлося без жертв. Кожного із заручників оглядають медики, надають їжу і воду.

Фото: Telegram-канал LIFE SHOT


"Завдяки чітко спланованій спецоперації співробітників системи МВС і СБУ, правоохоронцям вдалося звільнити всіх заручників і уникнути жертв серед мирного населення. 13 заручників звільнено. Жодних поранених немає. Ніякої іншої вибухівки, закладеної в інших місцях, немає. У затриманого дійсно був функціонуючий пістолет, автомат і бойова граната. Загроза була. Все в минулому", - заявив глава МВС Арсен Аваков.

Максим Плохой, скріншот


Після затримання у терориста вилучили вогнепальну зброю, а саме пістолет і автомат і бойові гранати.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Фото: Telegram-каналі LIFE SHOT

Нагадаємо, що ситуація у Луцьку виявилася напружена як ніколи. Просто в центрі міста терорист захопив автобус з людьми і загрожує підірвати його. При цьому зловмисник періодично публікує у Twitter свої вимоги.

Після цього соціальна мережа Twitter заблокувала акаунт терориста. І тепер він не може більше публікувати свої вимоги.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що терорист народився в 1975 році в Оренбурзькій області РФ в родині інтелігентів. В 11 класі був затриманий з рушницею на ринку. Але тоді справу зам'яли. Пізніше був засуджений на 8 років за створення і управління бандою. Також на Максима Кривоша в Луцьку зареєстрований логотип «Я можу».

Також поліція знайшла, що мережі інтернет за авторством Максим Плохой є книга «Філософія Злочинця», там він описує перебування в місцях позбавлення волі та його погляди на життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць.

Знай.іа писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.uа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.