У Львові на Сихові протягом декількох місяців орудує маніяк, який розпорює животи домашнім та вуличним кицькам.

Про це пише львів'янка Андріана Байло та публікує моторошні фото на своїй сторінці у Facebook.

"Увага! на Сихові промишляє вже декілька місяців маньяк,який вспорює животи котам. Ця особа може бути небезпечна і для людей,особливо дітей! Сьогодні була написана заява Iryna Oliynyk в Сихівський райвідділ,так як іі киці також вспороли живіт від чого вона померла. Сьогодні вночі мешканці чули знову страшний крик кота,після чого на цьому місці побачили кров. Василь Віконський прошу відреагувати ,відкрити кримінальне провадження та провести розслідування,адже в цих місцях гуляють діти,що несе велику небезпеку як для дітей так і до тварин. Поблизу є камери спостереження", - йдеться в повідомленні.

У Львові невідомий вбиває котів, скріншот Facebook

Наразі реакція поліції невідома, однак мешканці району не на жарт налякані і самостійно взялися до пошуків невідомого шкуродера, який, скоріш за все, є мешканцем району і може жити по сусідству.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що маленькій дівчинці з Львівщини терміново потрібна фінансова допомога на лікування, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Так, 9-річній Вікторії Васильків з села Тершів потрібні кошти на лікування. Наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці.

Варто згадати, що у Франківську виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя. Про це розповіли в Управлінні з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що чоловік тривалий час не виходив на зв'язок з рідними, тому, 14 липня, до його квартири викликали рятувальників, щоб вони відкрили вхідні двері.

Нагадаємо, раніше у лісі біля села Пирятин, на Жовківщині, знайшли мертвою 59-річну поштарку Галину Сумик з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки виявив лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася