Як повідомили у департаменті цивільного захисту населення львівської ОДА, у понеділок ввечері, 20 липня 2020 року, 39-річний чоловік був доставлений до лікарні з діагнозом “укус змії”.

Близько 18:50 год., у Сколівську центральну районну лікарню, у стані середнього ступеню важкості, було госпіталізовано львів’янина, 1981 року народження. За попереднім оглядом, потерпілого в м. Сколе у вказівний палець лівої кисті укусила змія.

Обставини події з’ясовуються.

Варто відзначити, що в цьому році змії дедалі частіше почали з'являтися поблизу населених пунктів. Так, у ДСНС Львівської області раніше повідомили про ще один напад змії на місцеву жительку.

Інцидент стався 13 липня з мешканкою міста Винники 1958 року народження. Після укусу змії її доставили в лікарню.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У зв'язку з цим рятувальники звернулися до всіх українців з проханням бути обережнішими вирушаючи в ліс або на природу.

При зустрічі зі змією фахівці рекомендують уникати різких рухів і спокійно відійти.

Нагадаємо, що маленькій дівчинці з Львівщини терміново потрібна фінансова допомога на лікування, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Так, 9-річній Вікторії Васильків з села Тершів потрібні кошти на лікування. Наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці.

Варто згадати, що у Франківську виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя. Про це розповіли в Управлінні з питань соціального захисту Івано-Франківської ОДА.

Повідомляється, що чоловік тривалий час не виходив на зв'язок з рідними, тому, 14 липня, до його квартири викликали рятувальників, щоб вони відкрили вхідні двері.

Нагадаємо, раніше у лісі біля села Пирятин, на Жовківщині, знайшли мертвою 59-річну поштарку Галину Сумик з Добросина, яку шукали майже три тижні. Тіло жінки виявив лісничий, який проводив обхід лісових угідь неподалік від місця, де вона збирала ягоди і загубилася