У прес-службі ГУНП у Львівській області повідомили про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 16 вересня близько 22: 20 на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк» неподалік села Ременов Кам'янка-Бузького району.

Стало відомо, що автомобіль "Кіа Каренс", яким кермував 47-річний житель міста Кам'янка-Бузька, та маршрутний автобус "БАЗ" Львів-Радехів з п'ятнадцятьма пасажирами всередині, водієм якого був 52-річний житель міста Радехів. Через зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження не сумісні з життям та помер на місці пригоди. Водій і один з пасажирів автобуса отримали травми і булигоспіталізовані каретами швидкої допомоги до лікарні.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Співробітники правоохоронних органів наразі встановлюють обставини аварії. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, що чоловік дивом залишився живий після наїзду поїзда в Запорізькій області.

Як повідомляв портал Знай.ua, ДТП сталася 15 вересня у селі Мазурівка Тульчинського району.

Також Знай.ua писав про те, що на Харківській вулиці Сумській некерований легковик вилетів на тротуар та збив пішоходів