У центрі Луцька невідомий просто серед вулиці відкрив стрілянину та взяв у заручники пасажирів автобуса. Свої вимоги зловмисник опублікував у твітері, зараз поліцейські моніторять його сторінку.

Терорист, який захопив автобус з людьми у Луцьку записав відео де "привітав" всіх з днем антисистеми.

"З Днем антисистеми, не обманюйте себе, святкуйте правду".

Це відео було опубліковано за три години до подій.

Нагадаємо, що у вівторок, 21 липня у центрі Луцька невідомий просто серед вулиці відкрив стрілянину та взяв у заручники пасажирів автобуса. При цьому чоловік погрожує підірвати його.

Керівник поліції Волині Юрій Крошко розповів, що чоловік захопив автобус із заручниками. Після цього правоохоронці ввели оперативний план "Заручник" на території області. Зараз кількість заручників невідома і чітких вимог чоловік не висуває. На місці працюють кілька екіпажів поліції та вибухотехніки.

Наразі особу зловмисника встановити не вдалося, але достовірно відомо, що у нього є зброя та вибухівка.

Фото: 24 канал


Керівник поліції розповів, що чоловік опублікував в соцмережах пост з невдоволенням системою, уточнених вимог і претензій зловмисник не висуває. Зараз увага правоохоронців прикута до автобуса зі заручниками. Вулицю на якій сталося НП перекрили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Geplaatst door Суспільне Волинь op Maandag 20 juli 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Україну знову кошмар "сині кити", ще один підліток потрапив у пастку - "Знайшли з батьківською гвинтівкою"

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Дніпрі поліцейська пустила кулю в лоб за спиною у колег — вже друга за місяць

«Знай.uа» писав, що Вбивцю родом з Тернополя шукають по всій Україні – може ховатися під чужим ім'ям

Як повідомляв портал Знай.uа у Кривому Розі водій легкового автомобіля Audi врізався у залізобетонний стовп, що стало для нього фатальним.

Нагадаємо, Знай писав, що на Тернпоольщине поліція і рятувальники зняли дитину з вікна багатоповерхівки.