У Львові пройшов конкурс краси «Міс Львів-2020», переможницею якого стала студентка національного медичного університету.

Про це повідомляє інформаційний портал zaxid.

Днями у Львові проходив конкурс краси «Міс Львів-2020». Зазначимо, що конкурс вперше за його історію проводили під відкритим небом, просто на площі Ринок. Загалом до фіналу конкурсу увійшли 14 претенденток.


Перемогу у фіналі конкурсу краси «Міс Львів-2020» здобувала 18-річна студентка Львівського національного медичного університету Юлія Гоцак.

Переможниця Юлія Гоцак, фото: Катерина Родак


Зазначимо, що конкурс краси у Львові ще є й благодійною ініціативою. Так, під час цьогорічного конкурсу краси організаторам вдалося зібрати 73,1 тис. грн на облаштування притулку для жертв домашнього насильства.

Раніше на Франківщині вибрали найкрасивіший вінок до свята Івана Купала. Зазначимо, що сектор культури Калуської районної державної адміністрації провів онлайн-конкурс купальського вінка під назвою "Заплету віночок, заплету шовковий".

Для участі в конкурсі мешканкам Калущини необхідно було зробити фотографії в національних українських вбраннях з купальськими вінками, які потрібно було сплести власними руками з живих квітів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наталя Петрушка, фото: Калуська РДА


Всього в конкурсі взяли участь 17 дівчат їхніх сіл Калуського району. Переможницю обирали 8 липня шляхом голосування, за кількістю "лайків", нею стала Наталія Петрушка з села Грабівка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що американська модель Кендалл Дженнер поділилася незвичайними фото, на яких позує в компанії своєї подруги Джіджі Хадід.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська супермодель Алла Костромичова показала незвичайне фото з подружками на вечірці.

Також "Знай.ua" писав, що на Ukrainian Fashion Week показали, який одяг носити восени-взимку 20/21.

Нагадаємо, що українська телеведуча Катерина Осадча виставила в сторіз у соціальній мережі Instagram відео з-за лаштунків виробництва одного з телевізійних проєктів.