Маленькій дівчинці з Львівщини терміново потрібна фінансова допомога на лікування, аби отримати шанс на повноцінне життя.

Про це повідомляє інформаційний портал Львівська мануфактура новин.

Так, 9-річній Вікторії Васильків з села Тершів потрібні кошти на лікування. Наприкінці травня медики поставили дівчинці страшний діагноз – саркома Юїнга, пухлина мозку в скроневій ділянці.

«Вікторія – дуже гарна, мила і рухлива дитина. Малює, ліпить, клеїть, стрибає, бігає. Четвертий клас закінчила на відмінно. Усе – як у всіх дітей: безтурботне дитинство та багато мрій. Але все змінилося. Змінилося нараз, коли почули той страшний вирок», – розповідає односелиця Світлана.

Фото: Львівська мануфактура новин


Все почалося несподівано, спочатку у дитини затерпало личко, після цього рідні звернулися до медиків. Згодом вже на МРТ-діагностиці виявили пухлину. Дівчинку прооперували у обласному Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, тепер вона проходить хіміотерапію.

Лікувати далі львів'янку зголосилися у німецькій клініці. Аби тамтешня клініка прийняла дівчинку – хочуть аванс: 50 тисяч євро.

Фото: Львівська мануфактура новин


«Ми збираємо гроші. І люди дуже добрі душею, з розумінням відгукуються і жертвують кошти. Але ж кінцева сума – невідома», – продовжує Світлана.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, у дворічної українки лікарі виявили рідкісну пухлину, попри тяжке лікування дівчинка хапаються за життя та намагається бути позитивною.

Майже півтора місяця лікарі не могли встановити діагноз 2-річній Афіні, яка не могла сходити до туалету. Згодом виявилося, що причина тому велика злоякісна пухлина, яка на той час вже заполонила весь таз дитини.

Дізнавшись, що у малечі нетипового випадку саркоми Юінга, батьки почали швидко збирати гроші на лікування найдорожчої і терміново вивезли дитину до Ізраїлю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Дніпром крихiтка з ДЦП благає подарувати шанс на повноцінне життя: "Врятуйте Мірочку!" .

Як повідомляє портал «Знай.uа» Маленький українець потребує допомоги для перемоги над страшною хворобою.

Також «Знай.uа» писав, Чотирирічна українка з раком нирки потребує термінового лікування.