У дворічної українки лікарі виявили рідкісну пухлину, попри тяжке лікування дівчинка хапаються за життя та намагається бути позитивною.

Про це повідомили у спільноті " Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш " .

Майже півтора місяця лікарі не могли встановити діагноз 2-річній Афіні, яка не могла сходити до туалету. Згодом виявилося, що причина тому велика злоякісна пухлина, яка на той час вже заполонила весь таз дитини.

«Педіатри, урологи, гінекологи, УЗД, навіть по швидкій були доправлені до лікарні, де нам просто робили клізму і все, відпускали додому. Всі аналізи крові, сечі та ультразвукових обстежень були в нормі... Всі посилались на те, що дитина чогось наїлась, на гельмінти або на нервову систему... Ми шукали і ходили по колу, поки дитина знову по швидкій не потрапила в лікарню. Тоді хірург намацав пухлину», - пригадує мама Афіни.

Фото зі сторінки Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш


Дізнавшись, що у малечі нетипового випадку саркоми Юінга, батьки почали швидко збирати гроші на лікування найдорожчої і терміново вивезли дитину до Ізраїлю. Впродовж наступних пів року вона отримала 10 курсів інтенсивної хіміотерапії, здійснена високодозна хімія і трансплантація кісткового мозку. Завдяки цьому Афінка стала на ніжки заново, хоча не ходила пів року взагалі.

Наразі ж дівчинка потребує лікування у Німеччині, де лікарі зможуть вбити залишки пухлини.

"Наступний етап лікування - це протонове опромінення зони, де є залишкова пухлина. Місце не є операбельним і потрібно добивати злоякісні клітини всередині", - пояснює мама дівчинки.

Таке лікування буде коштувати ще 105 тисяч євро, частину суми батькам вже вдалося зібрати, але ще не вистачає трьох десятків тисяч. Батьки дівчинки просять всіх небайдужих допомогти.

ТЕРМІНОВА ДОПОМОГА НЕБАЙДУЖИХ ЛЮДЕЙ ПОТРІБНА МАЛЕНЬКІЙ АФІНЦІ #ти_не_один #рак_дурак #ВартоЖити #маленькі_серця...

Geplaatst door Дітки Сонця Добрі Справи Край Наш op Woensdag 10 juni 2020

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше в Дніпрі рятувальники болгаркою знімали з чоловіка обручку.

Як повідомляв портал Знай.uа виявили труп утопленика.

Також Знай.uа писав, що 74-річний дніпрянин склав майже 600 літрів крові.