На Львівщині вже кілька днів шукають безвісти зниклу жінку, яка загубилася у лісі.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала львів'янка Ann Kachmar.

Наразі правоохоронці разом з місцевими жителями та рідними зниклої Галини Сумик продовжують пошуки. Також вони просять всіх небайдужих допомогти знайти жінку. Відомо, що востаннє її бачили ще 29 червня.

На Львівщині у лісі зникла жінка


За однією з версій правоохоронців жінка вийшла з лісу в сторону Добросин. Зазначається, що востаннє жінка зробила телефонний дзвінок неподалік Боброїдів.

Скріншот


Особливі прикмети зниклої: середньої тілобудови, очі зелено-карі, волосся світло русяве із сивиною. Жінка була одягнена у світло-кавовий комбінезон з собою мала відро та телефон.

Якщо ви бачили цю жінку, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я жінки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, раніше під Дніпром неадекват з ножем і взяв у заручники травматологію.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Тернопільщині поліція розшукала нахабну злодійку, яка обікрала молоду матір.

"Знай.uа" писав, що у Львові п'яна компанія накинулася на продавщиць.