Медики однієї з львівських лікарень, які борються з коронавірусом наголосили, що прості правила можуть вберегти життя і здоров'я.

Про це повідомляє ТСН.

Лікарню у місті Стебник Львівської області готували для приймання інфікованих коронавірусом з усього району як резервну. Від травня вона вже запрацювала. Але нині із 60 ліжкомісць для пацієнтів з коронавірусом заповнені 50. Щодня приймають 2-3 нових пацієнтів.

Наразі через велику завантаженість лікарні, у медичному закладі просто не вистачає лікарів. Через це до боротьби з коронавірусом залучили медиків усіх профілів, з первинної ланки забрали сімейного лікаря, попросили повернутися навіть тих, хто вийшов на пенсію.

лікарня, скріншот з відео
лікарня, скріншот з відео



Для тих лікарів, які працюють в реанімації нині заміни немає, тому вони працюють по шість годин поспіль не знімаючи захисних костюмів.

"Люди на вулиці не розуміють цього. Дивляться різні відео в "Ютубі", де розповідають, що це все вигадка", - зауважує медик.

Медики міста Стебник нарікають, навіть якщо хворі отримують позитивний результат, відмовляються у це вірити і переконують, що не інфіковані.

"Навіть, якщо приходить позитивний результат, вони вигукують: "Це не в мене". Ми відчуваємо на собі деколи і агресію... Це маленьке місто. Всі одне одного знають. І, може, бояться, що люди будуть говорити", - каже лікар.

Медики щиро не розуміють, чому тисячі українців дозволяють собі не дотримуватися порад. Дистанція або маска, чисті руки, пильність до свого здоров'я здатні зменшити навантаження на реанімаційну бригаду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Дніпрі жінка знайшла та привласнила гаманець із грошима на лікування дитини: "Вирішила, що посміхнулася удача"

Також Знай.uа писав, що львів'янин зі старшим діагнозом потребує допомоги, щоб отримати шанс на повноцінне життя.

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Рівненщині немовля підчепило китайський вірус - молода матуся сходить з розуму

Також «Знай.uа» писав, що П'ятирічну українку поховали в пакеті, батьки звинувачують медиків - "Не було китайського вірусу"